حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن
مشاور مقام معظم رهبری:

آمریکا مجبور است از سوریه برود

 علی‌اکبر ولایتی: آمریکایی‌ها چه بخواهند چه نخواهند باید سوریه را ترک کنند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۲ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 06
کد خبر: ۴۲۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی‌اکبر ولایتی، مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل در دیدار با ولید معلم وزیر امور خارجه سوریه گفت: ملاقات خوب و سازنده‌ای با وزیر امور خارجه سوریه انجام شد و باید پیروزی‌های دولت و ملت سوریه را در برابر هجمه دشمنان منطقه‌ای و بین‌المللی تبریک گفت.

وی افزود: مثلث ارتجاع منطقه در مقابل سوریه شکست خوردند و آمریکایی‌ها چه بخواهند یا نخواهند باید سوریه را ترک کنند. اکنون ۹۰ درصد خاک سوریه در تسلط دولت سوریه است و باقی نیز به‌زودی توسط ارتش سوریه آزاد خواهد شد.

ولایتی تأکید کرد: پیروزی سوریه پیروزی جبهه مقاومت است. ایران و سوریه رابطه‌ای راهبردی دارند که این رابطه همواره ادامه یافته است و دو کشور در کنار هم بوده‌اند و آنچه اکنون می‌بینیم نتیجه اتحاد کشورهای محور مقاومت است.

ولید معلم وزیر امور خارجه سوریه نیز پس از دیدار با علی‌اکبر ولایتی مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل گفت: خیلی خوشحالم در سفرم به ایران با رسانه‌ها صحبت می‌کنم تا تأکید کنم رایزنی‌های سازنده‌ای با مقام‌های ایرانی با هدف توسعه همکاری‌های راهبردی انجام دادم. سوریه و ایران با دشمنی به‌نام تروریست مبارزه کرده‌اند و اکنون در برابر دشمنی به‌نام استعمار قرار گرفته‌اند. تا زمانی که ما با هم هستیم همان‌گونه که در برابر تروریسم پیروز شدیم در برابر استعمار نیز پیروز خواهیم شد.

وی افزود: مذاکرات ارزشمندی را با دکتر ولایتی انجام دادم و از صحبت‌های مشاور مقام معظم رهبری استفاده کردم. ما همواره از ولایتی قدردانی کرده و تلاش‌های وی برای کمک به ملت سوریه قابل قدردانی است. در این دیدار من بهترین آرزوها و سلام‌های بشار اسد رئیس جمهور سوریه را به محضر مقام معظم رهبری ابراز کردم. همچنین مراتب تبریک ملت سوریه را به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به محضر مردم ایران با خود به همراه آورده‌ام تا دستاوردهای انقلاب اسلامی را تبریک بگویم.

ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار